Inschrijving

Voor het inschrijven van kraamzorg kunnen jullie het digitale inschrijfformulier volledig invullen, maar ook via jullie zorgverzekeraar ( geef je voorkeur aan de zorgverzekeraar door ) of een telefoontje naar Birth-care. Na inschrijving ontvangen jullie een bevestiging via de post of per mail.

Vergoeding zorgverzekeraar

slimmer-zwanger

Alle verzekeraars van Achmea, zoals Zilveren kruis, Avero, Agis, Interpolis e n FBTO, vergoeden aan cliënten/patiënten een abonnement op "Slimmer Zwanger". Vanaf 10 augustus 2012 vergoed Achmea voor iedereen een abonnement op “Slimmer Zwanger”. Dus voor zowel Achmea-verzekerde en niet-Achmea verzekerde cliënten/patiënten.
www.slimmerzwanger.nl  

Intake

intakeOngeveer zes weken voor de uitgerekende datum neemt Birth-care telefonisch contact met jullie op om samen een afspraak te maken voor een intake gesprek bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek worden jullie wensen, behoeften en de geïndiceerde kraamzorguren besproken. Jullie ontvangen dan ook het kraamdossier waar de kraamverzorgende tijdens jullie kraamtijd mee zal werken. Hierin rapporteert zij alle controle gegevens van jouw en jullie kindje zodat er een goede overdracht is naar jullie en de verloskundige. TIP; Kraamdossier graag onder het aankleedkussen neerleggen van jullie kindje zodat de kraamverzorgende bij aankomst het makkelijk en snel kan vinden!
Het kraamdossier blijft daarna in bezit van jullie, een leuke herinnering voor jullie kindje voor later!

 

Aanmeldformulier

`